Vakopleidingen nagelstyling bij ‘en casa beauty’

 

Mijn naam is Henrike Serlier, CND Education Ambassador. Een nagelprofessional en opgeleid door CND USA. Ik ben bevoegd om alle CND lessen en trainingen te geven. Een CND EA is opgeleid volgens de hoogste normen en volgt elke 2 jaar een intensieve Bootcamp om up to date te blijven van de laatste technieken, trends en producten. De titel CND EA is zeer exclusief en kan enkel op uitnodiging door CND behaald worden.

 

 Over al onze lesgelden wordt geen BTW berekend omdat wij CRKBO geregistreerd zijn.

 

 ‘en casa beauty’ leidt op voor het Diploma Allround Nagelstylist NLQF-3 uitgegeven door Stichting TCI.

                                

 

Elke vakopleiding is bij ons maatwerk. Omdat wij sterk geloven is een persoonlijke benadering hechten wij veel waarde aan een intensief contact met onze cursisten. Daarom bieden wij alleen privé opleidingen aan (maximal 2 cursisten). Graag nodigen wij je uit voor een adviesgesprek op onze locatie.

Je kunt de volgende Vakopleidingen volgen:

 •  Gel Polish Stylist
 •  Acryl Stylist
 •  Gel / Plexigel (BIAB) Stylist
 •  ALL-Round nagelstylist

Uitleg van alle trainingen of opleidingen staan hier op de site maar wil je liever een afspraak maken voor een persoonlijk gesprek?

Mail dan naar henrike@encasabeauty.nl of stuur mij een bericht via whatsapp 06 41 98 43 07.

 

 

CND EA OF THE YEAR Henrike Serlier
CND™ SHELLAC™ BASIS GEL POLISH STYLIST

Na afloop van deze training bezit jij alle basiskennis over  de verschillende gel polish systemen en ben jij in staat om een goede keuze te maken tussen een open of een gesloten gel polish systeem. Wat zijn de voor- en misschien wel nadelen voor jou om met een bepaald systeem te werken als stylist, en welk systeem sluit het beste aan in jouw salon? Uiterraad herhalen we de 5 point polish methode om ervoor te zorgen dat je je laktechniek blijft verbeteren. Wij werken tijdens deze training met CND™ Shellac™.

Privéles (2,5 uur) € 119,95 per persoon. Een privéles is maximaal 2 cursisten.

Data: elke woensdag 

Tijd: 10.00 uur of 14.00 uur

 

CND™ LAK SPECIALIST

Ben je helemaal nieuw in de nagelwereld? Wil je meer van de natuurlijke nagel weten en heb je nog geen ervaring met lakken? Dan is deze training geschikt voor jou! Kennis van de natuurlijke nagel is essentieel om mee te beginnen. Niet alleen omdat je moet weten waar je aan werkt, maar vooral ook omdat we dan dezelfde taal spreken. Kennis is leren, en leren is kennis!

Privéles (3 uur) € 129,95 per persoon. Een privéles is maximaal 2 cursisten.

Data: elke woensdag 

Tijd: 10.00 uur of 14.00 uur

CND™ SHELLAC™ GEVORDERDE GEL POLISH STYLIST

Het is natuurlijk fijn als je basiskennis hebt over de natuurlijke nagel en al veel weet over de verschillende  gel polish systemen die er zijn in de markt.

Na deze training heeft gel polish geen geheimen meer voor je. Je kunt je klanten adviseren welk product het best past. Daarnaast leer je hoe je problemen kunt herkennen en hoe je ze oplost indien dat nodig blijkt te zijn. Een verdiepingsslag die van groot belang is als je zelfstandig als gel polish styliste aan het werk wilt gaan. Uiteraard is het dan ook erg fijn als je cliënten vragen hebben en jij ze als styliste goed kunt beantwoorden

Ook het verwijderen van gel polish komt in deze training aan bod. Hoe belangrijk is het namelijk om te zorgen dat de natuurlijke nagels gezond blijven?

Om als specialist te kunnen werken is het ook van belang dat je de LED lamp waarmee je werkt goed kent. De uitleg komt ook in deze training uitgebreid aan bod. Waarom is het zo belangrijk om te werken met de juiste lamp? Tevens gaan we dieper in op de verwijdering van het CND Shellac gel polish systeem.

Uiteraard gaan we ook in deze training de laktechniek, zoals de 5 point polish methode, weer verder verfijnen.

Privéles (4 uur) € 149,95 per persoon*. Een privéles is maximaal 2 personen.

Data: elke woensdag

Tijd: 10.00 0f 14.00 uur

COSMETISCHE MANICURE PLUS ANATOMIE

Ben je benieuwd naar wat een manicure geven inhoud en of het iets is voor in jouw salon? Na afloop van deze training weet je het! Wat kun je verwachten? Wat is cosmetische handverzorging? En zou het iets kunnen zijn voor in mijn salon? Tijdens deze training leer je wat cosmetische handverzorging inhoud. Massagetechnieken, een cosmetische behandeling, SHELLAC™ op handen en behandelingsrituelen. Het komt allemaal aan bod. Maar je krijgt ook antwoord op vragen zoals ‘wat kan ik nou eigenlijk het beste vragen voor een behandeling?’.

Ben jij schoonheidsspecialiste, nagelstylist of manicure en wil je het aanbod voor je klanten uitbreiden? Dan is deze training echt iets voor jou!

Wat is het niveau?
Deze training is uitermate geschikt voor de beginnende nagelstylist. 

Privéles (2,5 uur) € 119,95 per persoon. Een privéles is maximaal 2 cursisten.

Data: elke woensdag

Tijd: 10.00 uur of 14.00 uur

CND™ SHELLAC™ MASTER CLASS MASTER PAINTER

Bij de Master Painter ga je dieper in op de technologie van  CND™ SHELLAC™ nail color. Even terug naar de basis. We leren jou te kijken naar de verschillende huidtypes d.m.v. kleurenleer. Welke kleur past wel en welke niet bij een bepaalde huid en een bepaalde klant. Hoe adviseer je je klanten? Probeer ze altijd de juiste kleur te adviseren. Je leert perfect te lakken, waaronder een French Manicure en daarnaast gaan we aan de slag met CND™ Shellac™ Nail-Art. Mooie kunstwerken die je creëert met simpele technieken: Master Painter!

Privéles (4,5 uur) € 159,95 per persoon. Een privéles is maximaal 2 cursisten.

Data: elke woensdag

Tijd: 10.00 uur of 14.00 uur

CND VAKOPLEIDING ALL-ROUND NAGELSTYLISTE

Hier de uitleg voor de complete vakopleiding allround nagelstyliste  

De losse onderdelen zijn als volgt: 

Vakdiploma nagelstylist GEL POLISH      EUR 1530,00 inclusief BTW

Vakdiploma nagelstylist Acryl                           EUR 2415,00 inclusief BTW

Vakdiploma nagelstylist Gel                               EUR 2660,00 inclusief BTW

Je kunt ook kiezen voor het volgende: 

 3 opleidingen combineren (onderdeel Gel Polish, onderdeel Acryl, onderdeel Gel)  

De opleiding bestaat uit 20 lesdagen van 3 – 3,5 uur plus alle materialien voor deze opleiding. Prijs: 4065,00 inclusief BTW.

Na deze opleiding kun je kiezen voor het TCI Examen  vakdiploma allround nagelstyliste MBO 3 Niveau.

Onze All-round vakopleiding nagelstyliste is NLQF goedgekeurd en daarmee erkend als MBO 3 niveau.

Mocht je vragen hebben of een persoonlijk gesprek willen kan dit natuurlijk. mail dan naar henrike@encasabeauty.nl of app naar Henrike: 06 41 98 43 07

 

CND VAKOPLEIDING GEL POLISH

Soms zie je prachtige nagels en kan je alleen maar denken: “Wow, die wil ik ook!” En dan heb je ook nog mensen die net even iets anders denken: “Wow, die wil ik ook kunnen lakken!” Ben jij nou zo iemand die in de laatste categorie valt? Dan is de Vakopleiding Gel Polish wellicht iets voor jou!

Nagelstyling is een vak apart. Het ziet er soms erg makkelijk uit, maar het vergt heel veel training en oefening. Naast de praktijk besteden we ook ruim aandacht aan de theorie. Het is namelijk erg belangrijk dat je weet hoe een natuurlijke nagel opgebouwd is en dat je ziekten en andere nagel problemen kunt herkennen.
Die theorie vinden we zo belangrijk dat we iedere les even toetsen of je de theoretische aspecten goed hebt opgepakt. We verwachten dus ook dat je tussen de lessen door thuis aan de gang gaat met het lesmateriaal.

Tijdens onze trainingen beginnen we met een manicure les* en kennis van de natuurlijke nagel. Daarmee leg jij een gedegen basis neer voor het professioneel werken met een gel-polish product. Na deze basis kennis gaan we direct met de gel polish aan de slag en leer alles over verschillende gel polish systemen die er op de markt zijn. Je leert niet alleen gel polish te plaatsen, maar ook te verwijderen, met deze kennis kun je goed advies te geven aan jouw toekomstige klant.

De prive vakopleiding Gel Polish bestaat uit 4 lesdagen variërend van 3-6 lesuren en een volledig Gel-polish pakket.
Deze vakopleiding Gel Polish sluit je af met een erkend TCI examen in zowel theorie als praktijk waar mee jij jouw diploma: Vakopleiding Nagelstyling Gel polish kan behalen.

Onze vakopleiding Gel polish is NLQF goedgekeurd en daarmee erkend als MBO 3 niveau.

Voor informatie mailen naar: henrike@encasabeauty.nl

Be the Best, Learn from the Best!

*Heb jij reeds aantoonbaar al elders een manicure les gevolgd en succesvol afgesloten dan kun jij hier vrijstelling voor krijgen.

Wat is het niveau?
Deze level is voor iedereen toegankelijk, je hoeft hierbij geen vooropleiding gehad te hebben.

Wat zijn de kosten?

Privéles  (4 dagen, 3 – 6 uur per dag) € 1530,– per persoon*  Inclusief  BTW.  Een privéles is maximaal 2 personen.

Data: elke woensdag

Tijd: 10.00 uur of 14.00 uur

CND™ VAKOPLEIDING ACRYL

 

Soms zie je prachtige nagels en kan je alleen maar denken: “Wow, die wil ik ook!” En dan heb je ook nog mensen die net even iets anders denken: “Wow, die wil ik ook kunnen zetten!” Ben jij nou zo iemand die in de laatste categorie valt? Dan is de Vakopleiding Acryl wellicht iets voor jou!

Nagelstyling is een vak apart. Het ziet er soms erg makkelijk uit, maar het vergt heel veel training en oefening. Naast de praktijk besteden we ook ruim aandacht aan de theorie. Het is namelijk erg belangrijk dat je weet hoe een natuurlijke nagel opgebouwd is en dat je ziekten en andere ongemakken kunt herkennen.

Die theorie vinden we zo belangrijk dat we iedere les even toetsen of je de theoretische aspecten goed hebt opgepakt. We verwachten dus ook dat je tussen de lessen door thuis aan de gang gaat met het lesmateriaal.

Tijdens onze trainingen beginnen we met het werken met acryl. Dit doen we om je meteen te leren te werken onder tijdsdruk. Acryl hardt namelijk uit zonder lamp in tegenstelling tot gel. Gel kan je blijven styleren totdat je deze uithardt in de geschikte lamp. Het is daarna heel erg moeilijk om te schakelen naar acryl.

Deze opleiding geeft je complete vakkennis. Je leert niet alleen nagels goed te zetten, maar ook hoe een natuurlijke nagel is opgebouwd, hoe je ermee omgaat, en daarnaast leer je ook om te gaan met je klanten en hoe je een salon runt.

Passie voor je vak en interesse in mensen zorgen ervoor dat je lang plezier hebt van jouw vakdiploma Nagelstyling Acryl.

Deze prive vakopleiding Acryl bestaat uit 13 lesdagen van 3-3,5 lesuren en een volledig Acryl pakket.

Deze vakopleiding Acryl sluit je af met een erkend TCI examen in zowel theorie als praktijk waar mee jij jouw diploma: Vakopleiding Nagelstyling Acryl kan behalen.

Onze vakopleiding Acryl is NLQF goedgekeurd en daarmee erkend als MBO 3 niveau.

Voor informatie mailen naar: henrike@encasabeauty.nl

Wil jij liever eerst ontdekken of het vak nagelstyling met Acryl iets voor jou is, dan kun jij ook starten met de 6 basis lessen.

Be the Best, Learn from the Best

*Heb jij reeds aantoonbaar al elders een manicure les gevolgd en succesvol afgesloten dan kun jij hier vrijstelling voor krijgen.

Wat is het niveau?
Deze level is voor iedereen toegankelijk, je hoeft hierbij geen vooropleiding gehad te hebben.

Wat zijn de kosten?

Privéles  (13 dagen, 3 – 3,5 uur per dag) € 2415,– per persoon* inclusief BTW.  Een privéles is maximaal 2 personen.

Data: elke woensdag

Tijd: 10.00 uur of 14.00 uur

CND™ VAKOPLEIDING GEL / PLEXIGEL (BIAB)

Soms zie je prachtige gelnagels en kan je alleen maar denken: “Wow, die wil ik ook!” En dan heb je ook nog mensen die net even iets anders denken: “Wow, die wil ik ook kunnen zetten!” Ben jij nou zo iemand die in de laatste categorie valt? Dan is de Vakopleiding Gel wellicht iets voor jou!

Nagelstyling is een vak apart. Het ziet er soms erg makkelijk uit, maar het vergt heel veel training en oefening. Naast de praktijk besteden we ook ruim aandacht aan de theorie. Het is namelijk erg belangrijk dat je weet hoe een natuurlijke nagel opgebouwd is en dat je ziekten en andere ongemakken kunt herkennen.

Die theorie vinden we zo belangrijk dat we iedere les even toetsen of je de theoretische aspecten goed hebt opgepakt. We verwachten dus ook dat je tussen de lessen door thuis aan de gang gaat met het lesmateriaal.

Tijdens onze trainingen beginnen we met het werken met Gel of Plexigel (BIAB). Het grote voordeel van een Gel product is dat je kan blijven stileren totdat je deze uithardt in de geschikte LED- lamp.

Deze opleiding geeft je complete vakkennis. Je leert niet alleen nagels goed te zetten, maar ook hoe een natuurlijke nagel is opgebouwd, hoe je ermee omgaat, en daarnaast leer je ook om te gaan met je klanten en hoe je een salon runt.

Passie voor je vak en interesse in mensen zorgen ervoor dat je lang plezier hebt van jouw vakdiploma Nagelstyling Gel.

Deze prive vakopleiding Gel bestaat uit 13 lesdagen van 3 – 3,5  lesuren en een volledig Gel pakket.

Deze vakopleiding Gel sluit je af met een erkend TCI examen in zowel theorie als praktijk waar mee jij jouw diploma: Vakopleiding Nagelstyling Gel kan behalen.

Onze vakopleiding Gel is NLQF goedgekeurd en daarmee erkend als MBO 3 niveau.

Voor informatie mailen naar: henrike@encasabeauty.nl

Denk jij dat je naast ons Gel systeem ook met Acryl wil werken, start dan met de vakopleiding Acryl en dan doen wij jou een mooi aanbod om Gel styliste te worden in 3 dagen. (Alleen mogelijk na de vakopleiding Acryl).

Wil jij liever eerst ontdekken of het vak nagelstyling met Gel iets voor jou is, dan kun jij ook starten met de 6 basis lessen.

Be the Best, Learn from the Best

*Heb jij reeds aantoonbaar al elders een manicure les gevolgd en succesvol afgesloten dan kun jij hier vrijstelling voor krijgen

Wat zijn de kosten?

Privéles  (13 lesdagen, 3 – 3,5  uur per dag) € 2660,– per persoon*  Inclusief BTW.  Een privéles is maximaal 2 personen.

Data: elke woensdag 

Tijd: 10.00 uur of 14.00 uur

ELEKTRISCH VIJLEN (FREZEN)

Wil jij een snellere nabehandeling? Ben jij het zat om alles met de handvijl te moeten vijlen? Tijdens de training elektrisch vijlen verwijderen wij van het oude product met de elektrische vijl.

Wij leren je tijdens deze training om de volledige controle te krijgen met de juiste veilige vijltechniek en beste freesbitjes.

We leggen de focus op de nabehandeling met acryl, gel of Plexigel. Wij verwijderen bij 2 handen oud product met de elektrische vijl en we plaatsen een nieuwe set. Deze training wordt gegeven als privé les (maximaal 2 cursisten).

Wat leer je tijdens de training elektrisch vijlen?
– We focussen op de nabehandeling van kunstnagels
– Hoe verwijder je lifting en wat is daar belangrijk bij
– Welke freesbitjes kun je het beste gebruiken bij een bepaald product
– Volledige controle over de elektrische vijl
– Simpele manicure
– Juiste product applicatie bij de nabehandeling

Model: graag een eigen model meebrengen met een set kunstnagels met minimaal een uitgroei van 2 weken.
Inclusief theorie naslagwerk en certificaat.

Privéles (3-3,5 uur) € 129,95 per persoon. Een privéles is maximaal 2 cursisten.

Data: elke woensdag 

Tijd: 10.00 uur of 14.00 uur

CND™ TWEEDAAGSE TRAINING NAGELSTYLING ACRYL OF GEL

Een van de cursussen die de Beauty Opleiding verzorgd is een tweedaagse cursus. Dit is een goede en succesvolle basiscursus die jou in staat zal stellen om het vak uit te oefenen. Ook uitermate geschikt om te kijken of jij het vak wel leuk vindt. De persoonlijke aanpak staat voorop. Wat behandelen wij in deze 2 dagen:

 • Aanbrengen nieuwe set nagels acryl of gel
 • Uitleg verschillende tipsoorten / vijlen
 • Hygiëne in de salon
 • Aanbrengen tips
 • Nabehandelen van de kunstnagels
 • Versteviging eigen nagels
 • Verwijderen kunstnagels

De tweede lesdag zal twee weken na de eerste lesdag zijn. In die twee weken is het de bedoeling om zoveel mogelijk te oefent op modellen. Ondervind jij moeilijkheden of heb je vragen in deze weken? Dan kun jij ons altijd even bellen of via de whats-app. Dan kijken wij of we het probleem samen op kunnen lossen. De tweede lesdag bespreken wij dan ook jouw uitdagingen. Na het volgen van de tweedaagse cursus ontvangt jij een bewijs van deelname.

Privéles (7 uur) € 299,95 per persoon. Een privéles is maximaal 2 cursisten.

Data: elke woensdag 

Tijd: 09.30 uur of 14.00 uur

CND™ EENDAAGSE TRAINING NAGELSTYLING ACRYL OF GEL

Ben jij er zeker van dat je met acryl of gel wil starten, maar wil je eerst nog even “proeven” voor je begint aan de vakopleiding, meld je dan aan voor deze ééndaagse training: BASIS +

Na deze training is het mogelijk om door te stromen naar een van onze vakopleidingen. Uiteraard krijg je dan vrijstelling voor de reeds gevolgde onderdelen. Materiaal voor deze dag heb je niet nodig, je maakt gebruik van onze producten dus je hoeft niets voor deze cursus aan te schaffen.  Uiteraard is het wel mogelijk om producten aan te schaffen. Tijdens deze cursus maak je kennis met de volgende aspecten van het vak nagelstyling

 • uitvoeren van een juiste PREP
 • versteviging van de natuurlijke nagel
 • aanbrengen van een tip

Tijdens deze dag werken we zowel op ons zelf als op de robot hand en met de producten van CND.

Privéles (3,5 uur) € 129,95  per persoon. Een privéles is maximaal 2 cursisten.

Data: elke woensdag

Tijd: 09.30 uur of 13.30 uur

CND™ MASTER CLASS MASTER ARCHITECT

Tijdens de Master Architect word je helemaal bijgepraat over het gebruik van de CND™ liquid&powder. Daarna gaan we  praktijk gericht aan de slag en leer je technieken om op een snelle manier mooie acrylnagels te maken. Vijl je op de juiste manier? Weet jij hoe je controleert of je de juiste mixed-ratio hebt? Gaan we jouw sjabloon plaatsing verder verfijnen en  bespreken we nog een keer welke vloeistof je bij welke klant gebruikt. Daarnaast verfijnen wij jouw nageltechnieken dmv pinchen en een 100% verlenging. Zo komen we samen tot de meest mooie, natuurlijke  kunstnagel. Master Architect leert het je allemaal!

Privéles (4,5 uur) € 159,95 per persoon. Een privéles is maximaal 2 cursisten.

Data: elke dinsdag en woensdag

Tijd: 10.00 of 14.00 uur 

SPA MANICURE OF PEDICURE

SPA Manicure of Pedicure is enorm belangrijk. Tijdens deze training duiken we dieper in de natuurlijke nagel. Wat is een nagel nu eigenlijk? Waar wordt deze geboren? Wat is de betekenis van de vele moeilijke benamingen? En zo beantwoorden we nog heel veel meer vragen. Je krijgt veel informatie over de natuurlijke nagel, hoe deze opgebouwd is, hoe je ermee om moet gaan, hoe je deze het beste kunt verzorgen en natuurlijk hoe je deze het beste kunt behandelen

Je leert of de nagel droog, normaal of vet is. Je leert welk product je het beste kunt gebruiken en hoe je een behandelingsplan op moet stellen.We gaan aan de slag met een juiste voorbereiding voor een nagelapplicatie maar leren jou ook hoe je een goede manicure behandeling uitvoert. Denk hierbij aan het juist gebruiken van een soak, scrub, masker en lotion. Alsook de juiste massage technieken om jouw klanten een ultieme ontspanningservaring te geven.

Wat is het niveau?
Deze training is uitermate geschikt voor de beginnende nagelstylist.

Wat heb je nodig?

Tijdens de training gaan we ook oefenen met de technieken. Daarom willen we je vragen om een model mee te nemen. Dus bel je moeder, zus, buurvrouw tante of oma en maak er een gezellig dagje van.

Aan het einde van de dag weet jij wat je kunt met cosmetische manicure of pedicure  in je salon en ga je naar huis met een certificaat wat je aan de muur kunt hangen.

Wat zijn de kosten?

Privéles (4,5 uur) € 169,95 per persoon. Een privéles is maximaal 2 cursisten.

Data: elke woensdag 

Tijd: 10.00 uur of 14.00 uur

 

CND™ PLEXIGEL™ VOOR DE BEGINNENDE NAGELSTYLISTE: STEVIGHEID, LENGTE, FORM EN REPAREREN
BRUSH IN A BOTTLE: THE BEST IS CND™ PLEXIGEL™
HET SNELSTE ENHANCEMENT SYSTEEM IN DE MARKT!

CND™ PLEXIGEL™ is een Brush-in-a-Bottle systeem en geeft een snelle en makkelijke oplossing voor alle nagelproblemen. CND™ PLEXIGEL™ is beschikbaar in 2 varianten: CND™ PLEXIGEL™ SHAPER en CND™ PLEXIGEL™ BUILDER. De PLEXIGEL™ SHAPER geeft de mogelijkheid om nagels te verstevigen en te repareren: tevens is een kleine kristalheldere verlenging mogelijk. De PLEXIGEL™ BUILDER is perfect om de nagel stevigheid en form te geven, maar ook om de mooiste kristalheldere verlengingen te realiseren. Het resultaat van de enhancement is transparant,

Voor wie is deze training?

Heb jij ook altijd al nagelstylist willen worden, maar weet je niet waar je moet beginnen, dan ben jij bij EN CASA BEAUTY aan het juiste adres.

Start met CND™ PLEXIGEL™,  voor verstevigen en verlening met ons easy Brush in a Bottle systeem.

Nagelstylist worden is nog nooit zo makkelijk geweest.

Wat kun je verwachten?

Na afloop van deze training bezit jij alle basis kennis over de natuurlijke nagel, ben jij bekend met het lakken via de 5 point polish method en weet jij alles over CND™ PLEXIGEL™ Shaper en Builder en daarmee ben jij in staat om een natuurlijke nagel te verstevigen, repareren, verlengen en na te behandelen met CND™ PLEXIGEL™ .

Deze training bestaat uit 3 dagdelen van elk 3 lesuren.

Wat heb je nodig ?

 • CND PLEXIGEL lespakket (vraag naar de mogelijkheden bij jouw opleidingslocatie)
 • We werken tijdens deze training op een door jou meegebracht model

Wat zijn de kosten?

Privéles ( 3 x 3 uur) € 399,–- per persoon*. Een privéles is maximaal 2 personen.

Data: elke woensdag 

Tijd: 10.00 uur of 13.30 uur

Wil je meer weten over CND™ PLEXIGEL™ mail naar henrike@encasabeauty.nl

CND™ PLEXIGEL™ VOOR DE GEVORDERDE NAGELSTYLISTE : STEVIGHEID, LENGTE, FORM EN REPAREREN
BRUSH IN A BOTTLE: THE BEST IS CND™ PLEXIGEL™
HET SNELSTE ENHANCEMENT SYSTEEM IN DE MARKT!
Voor wie is deze training?

Voor stylisten die reeds werkt met  CND™ SHELLAC™ Gel polish maar geen enhancement ervaring heeft, maar wel wil leren werken met CND™ PLEXIGEL™

Wat kun je verwachten?

Na afloop van deze training bezit jij alle kennis over CND™ PLEXIGEL™ Shaper en Builder en ben jij in staat om een natuurlijke nagel te verstevigen, repareren, verlengen en na te behandelen met CND™ PLEXIGEL™. Tevens weet jij hoe jij dit kan gebruiken in combinatie met CND™ SHELLAC™ Gel polish

 

Wat heb je nodig?

 • CND™ PLEXIGEL™ en CND™ SHELLAC™ Gel Polish lespakket (vraag naar de mogelijkheden bij jouw opleidingslocatie)
 • We werken tijdens deze training op een door jou meegebracht model

 

Een complete opleiding bestaat uit 2 dagdelen van elk 3 uur.

Kosten CND Plexigel Shaper verstevingen en repareren (dagdeel 1 duurt 3 uur)

Kosten CND Plexigel Builder verlenging met sjablonen (dagdeel 2 duurt 3 uur)

Wat zijn de kosten?

Privéles (2 x 3 uur) € 249,95 per persoon*. Een privéles is maximaal 2 personen.

Data: elke woensdag

Tijd: 10.00 uur of 13.30 uur

Wil je meer weten over CND™ PLEXIGEL™ mail naar henrike@encasabeauty.nl

CND™ VAKOPLEIDING SWITCH OVER BRISA™ GEL

Voor iedere styliste die naast het liquid & powder systeem ook kennis wil hebben van UV-gel om dit aan te kunnen bieden in de salon. Leer alle ins en outs betreffende CND™ Brisa™ UV-Gel. Na deze training is men tevens in staat een kunstnagel te maken met UV-geldige salon waardig is.

Privéles (3 dagen, 3 uur per dag) € 449,95 per persoon. Een privéles is maximaal 2 personen. Privé les (tot 2 cursisten)

Data 2021: elke woensdag

Tijd: 09.30 uur of 13.30 uur

 

CND™ MASTER CLASS MASTER SCULPTOR GEL

Tijdens de Master Sculptor gaan we dieper in op de technieken voor de BRISA™ UV-gel, de enige gel in de markt die sinds de lancering in 2004 geen allergieën kent!
Weet jij alles van de LED-lamp? Waarom is het zo belangrijk om de lamp van CND™ in combinatie met Brisa te gebruiken? Hoe komt het dat jouw product soms niet voldoende uitgehard is en wanneer gebruik je clear tips of sjablonen? Daarnaast verfijnen wij jouw nageltechnieken dmv pinchen en een 100% verlening. Zo komen we samen tot de meest mooie, natuurlijke  kunstnagel En hoe maak je een extreme nagel? De Master Sculptor helpt je op weg!

Privéles (4.5 uur) € 159,95 per persoon. Een privéles is maximaal 2 cursisten.

Data: elke woensdag

Tijd: 10.00 uur

MAATWERKTRAINING BV: EXAMENTRAINING / PERFECTIELES ALLE SYSTEMEN

Voor de Stylist die haar nail skills willen verbeteren op het gebied van gel of acryl of gel polish en hier specifieke vragen over hebben. Wij bespreken jouw wensen en passen hier de training op aan.

Volledig maatwerk.

Doelstelling: Maatwerk bieden op alle te kiezen onderdelen in 3 of 6 uur

Denk bv aan: Examentraining / theorie / Babyboom / Snelheid/ vijl technieken /verschillende formen/ afwerken/ nabehandelen zonder lifting/ zet de perfecte gelpolish enz

Je hebt voor deze training een model nodig.

Privéles (3,5 uur) € 149,95 per persoon

Privéles (6 uur) € 299,95 per persoon

Data: elke woensdag 

Tijd: 10.00 uur of 13.30 uur

SALON MANAGEMENT

Een 1 daagse training voor bedrijven in de Beautybranche!

Tijdens deze dag worden de volgende onderwerpen besproken:

Inzicht en strategie

We helpen je op weg om inzicht in je bedrijf te krijgen en om je strategie te bepalen

Prijscalculatie

Het berekenen van vaste kosten, variabele kosten en de kostprijs van een behandeling.

Doel bereiken

Wat nu? Geef niet op! We bespreken de stappen om succesvol je doel te bereiken!

———————————-

 

Deze training is interactief, dit betekend dat jij hier middels opdrachten aan mee kunt doen.

Het is niet ingewikkeld of moeilijk.

Heldere uitleg.

We laten zien dat ook jij de juiste prijs voor je behandeling kunt berekenen.

Ondernemers kunnen elkaar versterken!

Data: elke woensdag

Tijd: vanaf 10.00 uur  ( 6 uur inclusief lunch)

maximaal 2 personen

Kosten €189,50 

                     Heb jij een vraag i.v.m. een van de vakopleidingen of trainingen op onze locatie stuur dan een mailhenrike@encasabeauty.nl 

Over alle lesgelden wordt geen BTW berekend omdat wij CRKBO geregistreerd zijn.