Opleidingen nagelstyling bij ‘en casa beauty’

 

Mijn naam is Henrike Serlier, CND Education Ambassador. Een nagelprofessional en opgeleid door CND USA. Ik ben bevoegd om alle CND lessen en trainingen te geven. Een CND EA is opgeleid volgens de hoogste normen en volgt elke 2 jaar een intensieve Bootcamp om up to date te blijven van de laatste technieken, trends en producten. De titel CND EA is zeer exclusief en kan enkel op uitnodiging door CND behaald worden.

Heb je interesse in uiterlijke verzorging en wil je starten met nagelstyling? Een vooropleiding is niet nodig. Je leert bij ons alles wat nodig is om een vakbekwame nagelstyliste te worden.

Heb je vragen over onderstaande opleidingen of wil je een persoonlijk adviesgesprek mail dan naar opleidingen@encasabeauty.nl

 

LAK SPECIALIST + BASIS ANATOMIE

Ben je helemaal nieuw in de nagelwereld? Wil je meer van de natuurlijke nagel weten en heb je nog geen ervaring met lakken? Dan is deze training geschikt voor jou! Kennis van de natuurlijke nagel is essentieel om mee te beginnen. Niet alleen omdat je moet weten waar je aan werkt, maar vooral ook omdat we dan dezelfde taal spreken. Kennis is leren, en leren is kennis!

Privéles (2,5 uur) € 99,95 per persoon. Een privéles is maximaal 2 personen.

Data 2020: lesdagen zijn op dinsdag en woensdag 

Tijd: volgens afspraak

GEVORDERDE GEL POLISH STYLIST CREATIVE PLAY™

Het is natuurlijk fijn als je basiskennis hebt over de natuurlijke nagel en al veel weet over de verschillende gel polish systemen. Tijdens deze training ga je meer leren over het door jou gekozen gel polish systeem en ga je direct aan de slag met CND™ CREATIVE PLAY™ gel polish. Daarnaast leer je hoe je problemen kunt herkennen en hoe je ze oplost indien dat nodig blijkt te zijn. Een verdiepingsslag die van groot belang is als je zelfstandig als nagelstylist aan het werk wilt gaan. Uiteraard is het dan ook erg fijn als je cliënten vragen hebben en jij ze als stylist goed kunt beantwoorden.

Privéles (2,5 uur) € 99,95 per persoon. Een privéles is maximaal 2 personen.

Data 2020: lesdagen zijn op dinsdag en woensdag 

Tijd: volgens afspraak

 

INTRODUCTIE NAGELSTYLING ACRYL OF GEL

Je wilt nagelstylist worden, maar je hebt geen idee waar en welke cursus voor jou geschikt is? In deze kennismaking dag maak je kennis met de volgende aspecten van het vak nagelstyling;

 • Wat het vak Nagelstyling inhoud.
 • Wat je na de opleiding kunt gaan doen.
 • Welke opleiding mogelijkheden er zijn.
 • Welke producten je nodig hebt,
 • Wat het verschil is tussen acryl en gel.
 • Welke producten er zijn en hoe ze werken,
 • Hoe je de producten aan moet brengen,
 • Hoe je de natuurlijke nagel moet voorbereiden

Privéles (2,5 uur) € 99,95 per persoon. Een privéles is maximaal 2 personen.

Data 2020: op aanvraag

VAKOPLEIDING LEVEL 1 ACRYL OF GEL

Level 1: Is het jouw droom om als nagelstylist aan de slag te gaan? Na dit basis level weet je alles wat je moet weten om aan de slag te kunnen. Heb je je eigen salon al klaar?

We beginnen de opleiding met de basis en dat is de anatomie van de natuurlijke nagel, we gaan verder met veiligheid en hygiëne en diagnoses leren stellen. Hierna gaan we natuurlijk ook praktisch aan de slag. We leren je manicure en laktechnieken, maar ook een nagelverlenging maken, tip & sjabloon technieken en het maken van designs. Na afronden van dit level ontvang je een certificaat.
De datums voor de vakopleiding zijn op aanvraag, stuur een mailtje naar opleidingen@encasabeauty.nl

Privéles (6 dagen, 3 uur per dag) € 899,95 per persoon. Een privéles is maximaal 2 personen.

Data 2020: lesdagen zijn op dinsdag en woensdag 

Tijd: volgens afspraak

Vakopleiding Switch Over Brisa UV gel

Voor iedere styliste die naast het liquid & powder systeem ook kennis wil hebben van UV-gel om dit aan te kunnen bieden in de salon. Leer alle ins en outs betreffende Brisa UV-Gel. Na deze training is men tevens in staat een kunstnagel te maken met UV-geldige salon waardig is.

Privéles (3 dagen, 3 uur per dag) € 449,95 per persoon. Een privéles is maximaal 2 personen.Privé les (tot 2 pers.)

Data 2020: lesdagen zijn op dinsdag en woensdag 

Tijd: volgens afspraak

MASTER CLASS MASTER SCULPTOR GEL

Tijdens de Master Sculptor gaan we dieper in op de technieken voor de BRISA™ UV-gel, de enige gel in de markt die sinds de lancering in 2004 geen allergieën kent!
Weet jij alles van de LED-lamp? Waarom is het zo belangrijk om de lamp van CND™ in combinatie met Brisa te gebruiken? Hoe komt het dat jouw product soms niet voldoende uitgehard is en wanneer gebruik je clear tips of sjablonen? Daarnaast verfijnen wij jouw nageltechnieken dmv pinchen en een 100% verlening. Zo komen we samen tot de meest mooie, natuurlijke  kunstnagel En hoe maak je een extreme nagel? De Master Sculptor helpt je op weg!

Privéles (4.5 uur) € 159,95 per persoon. Een privéles is maximaal 2 personen.

Data 2020: lesdagen zijn op dinsdag en woensdag 

Tijd: volgens afspraak

BRIDAL NAILS

Hoe leuk is het om mooie bruidsnagels te maken voor een hele speciale dag? Een trouwdag is de mooiste dag uit het leven van je klant. Alles moet dan kloppen, van de jurk tot de make-up en natuurlijk ook de nagels. Na deze training kunnen je klanten ook voor de grote dag in jouw nagelsalon terecht! Wat kun je verwachten?
Als styliste is het belangrijk om op de wens van je klant in te kunnen spelen. Wil de bruid korte nagels, lang, hoekig of juist ovaal? Mogen er steentjes, prints of glitters gebruikt worden? En wat past er mooi bij de jurk zonder aandacht van de bruid af te leiden? Tijdens deze training leer je de wens van de klant te achterhalen en oefenen we natuurlijk verschillende designs die je kunt gebruiken voor bruidsnagels. Omdat er zoveel verschillende bruiden en ook zoveel verschillende wensen zijn laten wij je ideeën zien zodat je voor iedere bruid een passende nagel kunt bieden.

Privéles (3,5 uur) € 119,95  per persoon. Een privéles is maximaal 2 personen.

Data 2020: lesdagen zijn op dinsdag en woensdag 

Tijd: volgens afspraak

All About Foil 2.0

Nailart Folie is een van de meest snelle, maar ook opvallende Nailart technieken! Door een folie te verwerken op de nagel krijgt deze al snel een metallic uitstraling of juist een prachtig patroon. Wil jij dus alles te weten komen over Nailart Folie? Volg dan deze inspirerende training! Tijdens deze training leer je:

 • Nailart Folie verwerken op alle mogelijke manieren
 • Diverse designs

Tijdens deze training werk je op colorpops! Je hebt geen model nodig. Je werkt met je eigen materiaal.

Privéles (2,5 uur) € 119,95 per persoon*. Een privéles is maximaal 2 personen.

Data 2020: lesdagen zijn op dinsdag en woensdag 

Tijd: volgens afspraak

PERFECTIE LES

Hoe leuk is het om de fijne kneepjes van het vak te leren van een echte professional! Wat kun je verwachten?
Of je nu je wedstrijdnagels wil leren perfectioneren, meer snelheid behalen of betere vijltechnieken wil leren, je leert het allemaal van onze CND™ Education Ambassadors tijdens deze training! Na afloop van deze workshop weet je alles wat je zou moeten weten over het deelnemen aan wedstrijden. Misschien verklappen de EA’s het geheim van de perfecte nagel wel…Wat is het niveau? Deze training is geschikt voor de expert nagelstylist.

Wat heb je nodig?

Je hebt voor deze training een model nodig.

Privéles (4,5 uur) € 169,95 per persoon. Een privéles is maximaal 2 personen

Data 2020: lesdagen zijn op dinsdag en woensdag 

Tijd: volgens afspraak

BASIS GEL POLISH STYLIST

Na afloop van deze training bezit jij alle basiskennis over  de verschillende gel polish systemen ben jij in staat om een goede keuze te maken tussen een open of een gesloten gel polish systeem. Wat zijn de voor- en misschien wel nadelen voor jou om met een bepaald systeem te werken als stylist, en welk systeem sluit het beste aan in jouw salon?

Privéles (2,5 uur) € 99,95 per persoon. Een privéles is maximaal 2 personen.

Data 2020: lesdagen zijn op dinsdag en woensdag 

Tijd: volgens afspraak

GEL POLISH SPECIALIST

Nu je dan al enige ervaring hebt opgedaan met een open of een gesloten systeem, dan is het nu tijd om ook kennis te maken met het andere systeem. Na deze training heeft gelpolish geen geheimen meer voor je. Je kunt je klanten adviseren welk product het best past en welke topcoat. Je weet ze te vertellen waarom olie echt belangrijk is en je weet ook uit te leggen waaraan je ziet dat ze geen olie gebruiken. Ook het verwijderen van gelpolish komt in deze training aan bod. Hoe belangrijk is het namelijk om te zorgen dat de natuurlijke nagels gezond blijven?

Privéles (3 uur) € 119,95 per persoon. Een privéles is maximaal 2 personen.

Data 2020: lesdagen zijn op dinsdag en woensdag 

Tijd: volgens afspraak

BASIS+: EENDAAGSE CURSUS NAGELSTYLING ACRYL OF GEL

Ben jij er zeker van dat je met acryl of gel wil starten, maar wil je eerst nog even “proeven” voor je begint aan de vakopleiding, meld je dan aan voor deze ééndaagse training: BASIS +

Na deze training is het mogelijk om door te stromen naar een van onze vakopleidingen. Uiteraard krijg je dan vrijstelling voor de reeds gevolgde onderdelen. Materiaal voor deze dag heb je niet nodig, je maakt gebruik van onze producten dus je hoeft niets voor deze cursus aan te schaffen.  Uiteraard is het wel mogelijk om producten aan te schaffen. Tijdens deze cursus maak je kennis met de volgende aspecten van het vak nagelstyling

 • uitvoeren van een juiste PREP
 • versteviging van de natuurlijke nagel
 • aanbrengen van een tip

Tijdens deze dag werken we zowel op ons zelf als op de robot hand en met de producten van CND.

Privéles (3,5 uur) € 129,95  per persoon. Een privéles is maximaal 2 personen.

 

Data 2020: lesdagen zijn op dinsdag en woensdag 

Tijd: volgens afspraak

VAKOPLEIDING CERTIFICERING LEVEL 1 – ACRYL OF GEL

Heb jij level 1 goed afgerond en ben jij er klaar voor om naar Level 2 door te gaan?Rond dan jouw level 1 van de vakopleiding af met deze certificering.Zo weten we zeker dat er een goede basis is gelegd voor een carrière als nagelstylist.

Wanneer is het?
De datums voor de certificering gaan altijd in overleg

Wat is het niveau?
Je moet van Level 1 alle dagen gevolgd hebben

 

Privéles (5 uur) € 189,95 per persoon. Een privéles is maximaal 2 personen.

Data 2020: lesdagen zijn op dinsdag en woensdag 

Tijd: volgens afspraak

MASTER CLASS MASTER PAINTER

Bij de Master Painter ga je dieper in op de technologie van CND™ Shellac™ nail color. Even terug naar de basis. We leren jou te kijken naar de verschillende huidtypes d.m.v. kleurenleer. Welke kleur past wel en welke niet bij een bepaalde huid en een bepaalde klant. Hoe adviseer je je klanten? Probeer ze altijd de juiste kleur te adviseren. Je leert perfect te lakken, waaronder een French Manicure en daarnaast gaan we aan de slag met CND™ Shellac™ Nail-Art. Mooie kunstwerken die je creëert met simpele technieken: Master Painter!

Privéles (4,5 uur) € 159,95 per persoon. Een privéles is maximaal 2 personen

Data 2020: lesdagen zijn op dinsdag en woensdag 

Tijd: volgens afspraak

COSMETISCHE PEDICURE

Ben je benieuwd naar wat een pedicure geven inhoud en of het iets is voor in jouw salon? Na afloop van deze training weet je het! Wat kun je verwachten? Wat is cosmetische voetverzorging? En zou het iets kunnen zijn voor in mijn salon? Tijdens deze training leer je wat cosmetische voetverzorging inhoud. Massagetechnieken, een spa behandeling, SHELLAC™ op teennagels, behandelingsrituelen. Het komt allemaal aan bod. Maar je krijgt ook antwoord op vragen zoals ‘wat kan ik nou eigenlijk het beste vragen voor een behandeling?’.

Ben jij pedicure, schoonheidsspecialiste, nagelstylist of manicure en wil je het aanbod voor je klanten uitbreiden? Dan is deze training echt iets voor jou!

Wat is het niveau?
Deze training is uitermate geschikt voor de beginnende nagelstylist. 

Privéles (4,5 uur) € 169,95 per persoon. Een privéles is maximaal 2 personen

Data 2020: lesdagen zijn op dinsdag en woensdag 

Tijd: volgens afspraak

BABY BOOM

Hoe mooi zijn ze? De baby boom nagels. Tijdens deze training leer je ze maken. Wat kun je verwachten? Tijdens de Baby Boom training leer je om de mooiste nagels te maken met CND’s RETENTION+™, Perfect Color liquid & powders. De Baby Boom nagel is een natuurlijk uitziende nagel zonder scherpe smile line en kan in vele kleuren toegepast worden in je salon. Denk bijvoorbeeld niet alleen aan de klassieke French manicure kleuren, maar gebruik ook eens pastel tinten zoals baby blauw of subtiel roze voor een meer kleurrijk effect. De Baby Boom techniek is zeer divers en misstaat dan ook zeker niet om toe te voegen aan je kennis. Tijdens deze training wordt er gewerkt op de eigen nagels. Zorg er daarom voor dat je met één hand vrij van product komt. Na afloop van de training ga je naar huis met een certificaat én een nieuwe specialisatie waar je je klanten blij mee kunt maken.

Wat is het niveau?
Deze training is voor de gevorderde nagelstylist.

Privéles (3,5 uur) € 119,95  per persoon. Een privéles is maximaal 2 personen.

Data 2020: lesdagen zijn op dinsdag en woensdag

Tijd: volgens afspraak

 

Sand & Sugaring

De combinatie van verschillende structuren zijn hot! Maak kennis met de sand en sugaring techniek waarmee je op verrassende wijze contrasten kunt maken. Door middel van het combineren van CND™ Shellac™ en de CND™ Retention+ of Perfect Color poeders en glitter sand en sugar creëer je een mat, fluweelachtig effect met reliëf. Dit is niet alleen leuk om veelzijdige nailarts mee te maken, ook kan deze techniek gecombineerd worden met andere nailart technieken! 

Tijdens deze training werk je op colorpops! Je hebt geen model nodig.
Je werkt tijdens deze training met eigen materiaal.

Privéles (2,5 uur) € 119,95 per persoon*. Een privéles is maximaal 2 personen.

Data 2020: lesdagen zijn op dinsdag en woensdag

Tijd: volgens afspraak

Maatwerktraining

Voor de Stylists die haar nagel skills willen verbeteren op het gebied van gel of acryl of gel polish en hier specifieke vragen over hebben. Wij bespreken jouw wensen en passen hier de training op aan.

Volledig maatwerk.

Doelstelling: Maatwerk bieden op alle te kiezen onderdelen in 3 of 6 uur

Denk bv aan: Snelheid/ vijl technieken/ afwerken/ nabehandelen zonder lifting/ zet de perfecte gelpolish enz

Je hebt voor deze training een model nodig.

Privéles (3 uur) € 149,95 per persoon

Privéles (6 uur) € 299,95 per persoon

Data 2020: lesdagen zijn op dinsdag en woensdag 

Tijd: volgens afspraak

GEVORDERDE GEL POLISH STYLIST SHELLAC™

Het is natuurlijk fijn als je basiskennis hebt over de natuurlijke nagel en al veel weet over de verschillende gel polish systemen. Tijdens deze training ga je meer leren over het door jou gekozen gel polish systeem en ga je direct aan de slag met CND™ SHELLAC™. Daarnaast leer je hoe je problemen kunt herkennen en hoe je ze oplost indien dat nodig blijkt te zijn. Een verdiepingsslag die van groot belang is als je zelfstandig als nagelstylist aan het werk wilt gaan. Uiteraard is het dan ook erg fijn als je cliënten vragen hebben en jij ze als stylist goed kunt beantwoorden

Privéles (2,5 uur) € 99,95 per persoon. Een privéles is maximaal 2 personen

Data 2020: lesdagen zijn op dinsdag en woensdag 

Tijd: volgens afspraak

SALON GEL POLISH CERTIFICERING

Wil jij aan jouw cliënten laten zien dat je alle kennis hebt, jezelf onderscheidt door trainingen te hebben gevolgd, en daarna deze certificering met goed gevolg hebt afgerond, dan is deze certificering is voor jou! Je hebt voor deelname aan deze certificering deelgenomen aan training 3 en  4. Je weet alles van beide gel polish systemen, en draagt naar je klanten uit dat je met veel loyaliteit vóór, en mét, CNDTM in je salon werkt.  De certificering is altijd op afspraak.

Les op eigen locatie (2,5 uur) vanaf €159,95 per persoon. Meerdere personen prijs op aanvraag.

Data 2020: lesdagen zijn op dinsdag en woensdag 

Tijd: volgens afspraak

TWEEDAAGSE CURSUS NAGELSTYLING ACRYL OF GEL

Een van de cursussen die de Beauty Opleiding verzorgd is een tweedaagse cursus. Dit is een goede en succesvolle basiscursus die jou in staat zal stellen om het vak uit te oefenen. Ook uitermate geschikt om te kijken of jij het vak wel leuk vindt. De persoonlijke aanpak staat voorop. Wat behandelen wij in deze 2 dagen:

 • Aanbrengen nieuwe set nagels acryl of gel
 • Uitleg verschillende tipsoorten / vijlen
 • Hygiëne in de salon
 • Aanbrengen tips
 • Nabehandelen van de kunstnagels
 • Versteviging eigen nagels
 • Verwijderen kunstnagels

De tweede lesdag zal twee weken na de eerste lesdag zijn. In die twee weken is het de bedoeling om zoveel mogelijk te oefent op modellen. Ondervind jij moeilijkheden of heb je vragen in deze weken? Dan kun jij ons altijd even bellen of via de whats-app. Dan kijken wij of we het probleem samen op kunnen lossen. De tweede lesdag bespreken wij dan ook jouw uitdagingen. Na het volgen van de tweedaagse cursus ontvangt jij een bewijs van deelname.

Privéles (7 uur) € 299,95 per persoon. Een privéles is maximaal 2 personen.

 Data 2020: lesdagen zijn op dinsdag en woensdag

Tijd: volgens afspraak

VAKOPLEIDING LEVEL 2 ACRYL OF GEL

Heb je level 1 van de opleiding doorlopen en vond je het leuk? Dan ben je toe aan level 2! Tijdens dit level gaan we dieper in op de geleerde technieken, zodat je straks iedere klant kunt helpen in je salon! Tijdens dit level duiken we nóg meer de diepte in. Zo beginnen we weer met de basis en dat is de anatomie en pathologie van de nagel, zo kun je straks ook ongezonde nagels herkennen. Natuurlijk gaan we ook weer praktisch aan de slag met custom blending, nagel make-overs, een nabehandeling met een masker en design elementen.

Na het afronden van level 2 ontvang je een certificaat. Wist je dat je na het afsluiten van deel 1 en 2 nu deel kunt nemen aan het landelijk examen met een internationaal erkend ‘master’ diploma?

Wanneer is het?
De datums voor de vakopleiding zijn op aanvraag, stuur een mailtje naar opleidingen@encasabeauty.nl

Privéles (6 dagen, 3 uur per dag) € 899,95 per persoon. Een privéles is maximaal 2 personen.

Data 2020: lesdagen zijn op dinsdag en woensdag

Tijd: volgens afspraak

MASTER CLASS MASTER ARCHITECT

Tijdens de Master Architect word je helemaal bijgepraat over het gebruik van de CND~ liquid&powder. Daarna gaan we  praktijk gericht aan de slag en leer je technieken om op een snelle manier mooie acrylnagels te maken. Vijl je op de juiste manier? Weet jij hoe je controleert of je de juiste mixed-ratio hebt? Gaan we jouw sjabloon plaatsing verder verfijnen en  bespreken we nog een keer welke vloeistof je bij welke klant gebruikt. Daarnaast verfijnen wij jouw nageltechnieken dmv pinchen en een 100% verlenging. Zo komen we samen tot de meest mooie, natuurlijke  kunstnagel. Master Architect leert het je allemaal!

Privéles (4,5 uur) € 159,95 per persoon. Een privéles is maximaal 2 personen.

Data 2020: lesdagen zijn op dinsdag en woensdag

Tijd: volgens afspraak

COSMETISCHE MANICURE

Manicure is enorm belangrijk. Tijdens deze training duiken we dieper in de natuurlijke nagel. Wat is een nagel nu eigenlijk? Waar wordt deze geboren? Wat is de betekenis van de vele moeilijke benamingen? En zo beantwoorden we nog heel veel meer vragen. Je krijgt veel informatie over de natuurlijke nagel, hoe deze opgebouwd is, hoe je ermee om moet gaan, hoe je deze het beste kunt verzorgen en natuurlijk hoe je deze het beste kunt behandelen.Je leert of de nagel droog, normaal of vet is. Je leert welk product je het beste kunt gebruiken en hoe je een behandelingsplan op moet stellen. We gaan aan de slag met een juiste voorbereiding voor een nagelapplicatie maar leren jou ook hoe je een goede manicure behandeling uitvoert. Denk hierbij aan het juist gebruiken van een soak, scrub, masker en lotion. Alsook de juiste massage technieken om jouw klanten een ultieme ontspanningservaring te geven.

Privéles (4,5 uur) € 169,95 per persoon. Een privéles is maximaal 2 personen.

Data 2020: lesdagen zijn op dinsdag en woensdag

Tijd: volgens afspraak

Show Your Colors

Wist je dat je op veel verschillende manieren je CND™ SHELLAC™ speciaal kunt maken en nieuwe kleuren kunt creëren! Deze training laat je zien hoe je:

 • unieke SHELLAC™ kleuren maakt
 • Ombre nagels
 • Glitter nagels
 • Layering
 • Designs

Model
Tijdens deze training werk je op colorpops! Je hebt geen model nodig. Je werkt met je eigen materiaal.

Privéles (2,5 uur) € 119,95 per persoon. Een privéles is maximaal 2 personen.

Data 2020: lesdagen zijn op dinsdag en woensdag

Tijd: volgens afspraak

Nailart Thema Training

Tijdens deze training komen alle technieken aan bod om met CND™ SHELLAC™ Brand 14+ day nail color de mooiste maar toch ook snelle en simple nail-arts te maken. De designs van deze training sluiten aan op de seizoenen en feestdagen die ons land rijk is, zoals;

 • Valentijnsdag
 • Lente
 • Pasen
 • Zomer
 • Halloween, etc..
 • Designs, aangepast aan de wensen van de klanten omtrent een bepaalde periode!

Voorwaarden om deel te kunnen nemen aan deze training is dat er al enige tijd wordt gewerkt met het CND™ SHELLAC™.

Tijdens deze training werk je op colorpops! Je hebt geen model nodig.
Je werkt tijdens deze training met eigen materiaal.

Privéles (2,5 uur) €119,95 per persoon*. Een privéles is maximaal 2 personen.

Data 2020: lesdagen zijn op dinsdag en woensdag

Tijd: volgens afspraak

Een overzicht van alle opleidingen/trainingen en locaties vind je ook op de site van De Beautyopleiding:   www.debeautyopleiding.nl/opleidingen/

Over alle lesgelden wordt geen BTW berekend omdat wij CRKBO geregistreerd zijn.