Over alle lesgelden wordt geen BTW berekend omdat wij CRKBO geregistreerd zijn.

CND ™ Manicure  Workshop

Deze workshop gaat in op de basis manicure en anatomie theorie, manicure, nagellak en massage technieken. Voor deze training is geen vooropleiding nodig. De ochtend staat in het teken van de verschillende theorieën. Vanaf de middag wordt er gewerkt op een eigen model voorzien van natuurlijke en schone nagels. Deze manicure workshop vormt de perfecte basis om te kunnen starten met CND™ Shellac™ brand 14+day nail color.

Data

OP AANVRAAG 

Duur training: 1 dag

Tijd: 10.00 – 16.00 uur
Locatie: Gasthuissteeg 2, Noordwijk
Kosten: € 99,00

CND ™Shellac™ LUXE

CND™ Shellac™ LUXE is een twee stappen systeem dat te verwijderen is in 60 seconden! Dit zonder de natuurlijke nagel te beschadigen. Tijdens deze workshop komt de applicatie en verwijdering van CND™ Shellac™ LUXE aan bod. Er wordt gewerkt op eigen nagels. Je hebt dus geen model model nodig. Een vooropleiding nagelstyling is niet nodig.

Werken met CND SHELLAC LUXE in jouw Salon?

Stap 1: Bepalen welk CND Shellac LUXE pakket je wilt hebben.

Wil je informatie ontvangen over de pakketten? Mail naar info@encasabeauty.nl)

Stap 2: Aanmelden via de website van EN CASA BEAUTY voor de CND SHELLAC LUXE™ training. (Een salon mag al haar personeel sturen naar de workshop)

Stap 3: Na het succesvol afronden van de workshop wordt het startpakket meegegeven.

Stap 4: De salon wordt gecertificeerd en ontvangt een gepersonaliseerde CND SHELLAC LUXE™ pas.

Jouw salon kan bij het tonen van deze pas CND SHELLAC LUXE™ op onze locatie kopen.

Data

Duur training: 1/2 dag

OP AANVRAAG

Privé training is mogelijk

Locatie: Noordwijk

CND ™Shellac™ Playstation

De CND™ Shellac™ brand 14+day nail color Playstation is bedoeld voor diegene die nog niet eerder met CND™ Shellac™ hebben gewerkt en willen kennis maken met dit systeem. Tijdens deze workshop komt de applicatie en verwijdering van CND™ Shellac™ aan bod en wordt er gewerkt op eigen nagels die vrij van product zijn. Je hebt dus geen model model nodig. Een vooropleiding is niet nodig. deze training is uitermate geschikt voor de beginnende nagelstylist.

Data

Duur training: 2 uur

OP AANVRAAG

Tijd: 

Locatie: Gasthuissteeg 2, Noordwijk
Kosten: € 35,00

CND ™Shellac™ 2. Secrets of Succes

De CND™ Shellac™ brand 14+day nail color Secrets of Succes is bedoeld voor diegene die al de CND Shellac Playstation hebben gevolgd en tegen uitdagingen aanlopen. Advies is om deze workshop iedere 4 á 5 maanden te komen volgen om zo goed mogelijk op niveau te blijven. Tijdens deze workshop is er ruimte om je eigen technieken te verbeteren en wordt er gewerkt op eigen nagels die vrij van product zijn. Je hebt dus geen model nodig. Vooropleiding: CND Shellac Playstation.

Data

Duur training: 2 uur

OP AANVRAAG

Locatie: Gasthuissteeg 2, Noordwijk
Kosten: € 35,00

Master Painter

Tijdens deze Master Painter training gaan we dieper in op de technologie van de
CND™ Shellac™ brand 14+day color. Je maakt ook kennis met CND™ Shellac™ Art. om deze training de kunnen volgen moet je de CND Shellac Playstation en de CND Shellac Secrets of Succes hebben gevolgd. Deze Master Training is nodig als voorbereiding op de CND™ Shellac™ certificering. Je werkt tijdens deze training met eigen CND™ Shellac™ materiaal.
Zorg ervoor dat je één hand vrij heb van product. Je hebt voor deze training
geen model nodig.

Data

Duur training: 1 dag

OP AANVRAAG

Locatie: Gasthuissteeg 2, Noordwijk
Kosten: € 99,00

Data

Duur training: 1 dag

OP AANVRAAG

Tijd: 10.00 – 16.00 uur
Locatie: Gasthuissteeg 2, Noordwijk
Kosten: Kosten: € 99,00

Schrijf je in

Kosteloos annuleren kan tot 3 werkdagen voor aanvang van de cursus/workshop. Bij annulering korter dan 3 dagen voor aanvang van de cursus wordt 50% van het cursusbedrag in rekening gebracht. Bij het niet afmelden wordt het gehele cursusbedrag in rekening gebracht. Ook voor onze workshops gelden onze algemene voorwaarden opleidingen.

 

Schrijf je in

Kosteloos annuleren kan tot 3 werkdagen voor aanvang van de cursus/workshop. Bij annulering korter dan 3 dagen voor aanvang van de cursus wordt 50% van het cursusbedrag in rekening gebracht. Bij het niet afmelden wordt het gehele cursusbedrag in rekening gebracht..