Over alle lesgelden wordt geen BTW berekend omdat wij CRKBO geregistreerd zijn.

CND ™ Manicure  Workshop

Deze workshop gaat in op de basis manicure en anatomie theorie, manicure, nagellak en massage technieken. Voor deze training is geen vooropleiding nodig. Wij starten met de theorie en er wordt gewerkt op een eigen model voorzien van natuurlijke en schone nagels. Deze manicure workshop vormt de perfecte basis om te kunnen starten met CND™ Shellac™ brand 14+day nail color.

24 oktober 2019 

Tijd: 09.00 tot 13.00 uur

Locatie: Gasthuissteeg 2, Noordwijk
Kosten: € 99,00

CND ™Shellac™ Playstation

De CND™ Shellac™ brand 14+day nail color Playstation is bedoeld voor diegene die nog niet eerder met CND™ Shellac™ hebben gewerkt en willen kennis maken met dit systeem. Tijdens deze workshop komt de applicatie en verwijdering van CND™ Shellac™ aan bod en wordt er gewerkt op eigen nagels die vrij van product zijn. Je hebt dus geen model model nodig. Een vooropleiding is niet nodig. deze training is uitermate geschikt voor de beginnende nagelstylist.

16 oktober 2019 

Tijd: 10.00 tot 12.00 uur

Locatie: Gasthuissteeg 2, Noordwijk
Kosten: € 35,00

CND ™Shellac™ 2. Secrets of Succes

De CND™ Shellac™ brand 14+day nail color Secrets of Succes is bedoeld voor diegene die al de CND Shellac Playstation hebben gevolgd en tegen uitdagingen aanlopen. Advies is om deze workshop iedere 4 á 5 maanden te komen volgen om zo goed mogelijk op niveau te blijven. Tijdens deze workshop is er ruimte om je eigen technieken te verbeteren en wordt er gewerkt op eigen nagels die vrij van product zijn. Je hebt dus geen model nodig. Vooropleiding: CND Shellac Playstation.

16 oktober 2019 

Tijd: 14.00 tot 17.00 uur

Locatie: Gasthuissteeg 2, Noordwijk
Kosten: € 35,00

Master Painter

Tijdens deze Master Painter training gaan we dieper in op de technologie van de
CND™ Shellac™ brand 14+day color. Je maakt ook kennis met CND™ Shellac™ Art. om deze training de kunnen volgen moet je de CND Shellac Playstation en de CND Shellac Secrets of Succes hebben gevolgd. Deze Master Training is nodig als voorbereiding op de CND™ Shellac™ certificering. Je werkt tijdens deze training met eigen CND™ Shellac™ materiaal.
Zorg ervoor dat je één hand vrij heb van product. Je hebt voor deze training
geen model nodig.

30 oktober 2019

Tijd: 10.00 tot 16 uur

Locatie: Gasthuissteeg 2, Noordwijk
Kosten: € 99,00

12 september 2019

Tijd: 13.30 tot 18.30 uur

Locatie: Gasthuissteeg 2, Noordwijk
Kosten: Kosten: € 99,00

Schrijf je in

Kosteloos annuleren kan tot 3 werkdagen voor aanvang van de cursus/workshop. Bij annulering korter dan 3 dagen voor aanvang van de cursus wordt 50% van het cursusbedrag in rekening gebracht. Bij het niet afmelden wordt het gehele cursusbedrag in rekening gebracht. Ook voor onze workshops gelden onze algemene voorwaarden opleidingen.

 

Schrijf je in

Kosteloos annuleren kan tot 3 werkdagen voor aanvang van de cursus/workshop. Bij annulering korter dan 3 dagen voor aanvang van de cursus wordt 50% van het cursusbedrag in rekening gebracht. Bij het niet afmelden wordt het gehele cursusbedrag in rekening gebracht..